Rizespor'da Ağır Hasar!

Rizespor'da Ağır Hasar!
Lig lideri Beşiktaş’ı kupa maçında İstanbul’da tek gol ile geçerek grupta liderlik koltuğuna oturan Ç.Rizespor’da hasar büyük.

Yeşil-mavili ekipte dünkü maçta sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Murat Dururer’in ayak bileğinde oluşan ödem sonucu bugün çekilecek olan MR sonucu durumu netleşecek.

Karşılaşmanın son 20 dakikası içinde arka adalesinde meydan gelen çekme sonrası bir hayli zorlanan ve yapılan 3 değişiklik nedeniyle fedakarlık yaparak oyunu terk etmeyen Osmane Vıera’nın ise hem belinde hemde arka adalesinde ağrıların olduğu bu futbolcunun da bugün Rize’de çekilecek olan MR sonunda durumunun netleşeceği öğrenildi.

Pazartesi akşamı ligde Gaziantepspor’u konuk edecek olan yeşil-mavili takımda kart cezalısı Giray Kaçar’ın yokluğunda o bölgede forma giyen Osmane Vıera’nın sakatlığı Ç.Rizespor’u büyük sıkıntıya soktu. Öte yandan kupada oynadığı dört maçta yenilgi yüzü görmeyen Ç.Rizespor’da Koray Altınay cezalı duruma düştü. Üst üste dört maçta dört sarı kart gören gurbetçi futbolcu bir sonraki kupa maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Dün akşam İstanbul’dan Rize’ye dönen Ç.Rizespor, pazartesi akşamı oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bu akşam saat 17:00’da yapacağı idmanla başlayacağı öğrenildi.

Haber:Selim Denizalp