Rizespor’da Altyapıya İhanet Transferi !

Rizespor’da Altyapıya İhanet Transferi !
izespor yönetimi, kendi altyapısına ihanet sayılacak skandal bir transfere! imza atarak 1 günlük torpilli futbolcusunu Pazarspor’a kiraladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor’da taraftarlar A takım için ciddi transferler beklerken altyapıya ihanet sayılacak torpil transferi ortalığı karıştırdı.

Sessiz sedasız son gün yapılan transfer ile 1997 doğumlu Deniz Kerem Şişman isimli Kadıköy doğumlu, aslen Rize Çayelili olan genç isim, Rizespor’da 29 Ocak 2016 tarihinde profesyonele imza attı. Deniz Kerem ile 31 Mayıs 2020 yılına kadar sözleşme imzalandı. 1 Şubat itibariyle profesyonel lisansını eline alan Deniz Kerem, aynı gün Pazarspor’a kiralandı.

Hikmet Karaman göndermişti

Deniz Kerem Şişman, Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz aracılığıyla sezon başı Yeşil-Mavili Kulübün U21 takımı ile idmanlara çıkmaya başladı. Altyapı tesislerinde kalan Deniz Kerem, disiplinsiz tavırları ve yetersiz görülmesi nedeniyle takımdan gönderildi.

Altyapı hocalarını Koray Deniz’e şikayet ettiği bilinen ve o dönem altyapıda karışıklığa sebep olan Deniz Kerem olayı en son Teknik Direktör Hikmet Karaman’a taşındı. Futbolcuyla konuşan Karaman, verdiği talimat ile futbolcunun takımla ilişkisinin kesilmesini istedi.

7 ayda 4 takım

2015 yılı yaz döneminde Rizespor’da Koray Deniz torpili ile idmanlara çıkan Deniz Kerem Rize’den gidince 27 Ağustos tarihinde ikiz kardeşinin de oynadığı Kardemir Karabükspor U21 takımına gitti. Burada 2 ay kalan futbolcu olumsuz rapor alınca bu kez Beylerbeyispor’a transfer oldu. Beylerbeyispor’un U19 takımında sadece 2 maça çıkan Deniz Kerem, bu takımdan da ayrıldı.

Torpilin de böylesi: Pazarspor’a kiralandı

Geçtiğimiz hafta içinde 3. Lig ekiplerinden Maltepespor’a transfer olacağı duyulan Deniz Kerem’in Rizespor’da profesyonele imza atması “Torpilin de böylesi” dedirtti.

Rizespor altyapısında onlarca futbolcu profesyonel olabilmek hayaliyle ter dökerken, profesyonel olabilmek için kendilerine sıra gelmesini beklerken altyapı futbolcularına ihanet sayılacak bu hatır transferi Rize’de ortalığı karıştıracağa benziyor.

Deniz Kerem Şişman, son gün transferi ile Rizespor damgasını alarak Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor’a transfer edildi.

Haber: Turgay Ayhan