Rizespor'da Deprem Yaratan Görüntüler VİDEO İZLE

Rizespor'da Deprem Yaratan Görüntüler VİDEO İZLE
Ç.Rizespor A2 takımından 8 futbolcuyu topun ağzına! götüren yaptıkları o harlem-shake dansı...

PTT 1'inci Lig ekibi Ç.Rizespor'un A2 takımı futbolcuları deplasmanda kampa girdikleri sırada kaldıkları otel odasında Harlem Shake dansı yapıp, görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. Ç.Rizespor yönetimi de bu 8 futbolcuyu takımdan uzaklaştırdı.

Videoya çektikleri bu görüntüleri A2 oyuncusu İsmail Can Taşkıran kendisine ait Tweeter ve Facebook hesabı üzerinden yayınladı. Görüntülerde yer alan Ç.Rizespor A2 oyuncularından Samet Sak, Mesut Demirci, Burak Semiz, Yusuf Küçükaydın, İsmail Can Taşkıran, Ahmet Mesut Kanbur Onur Korkmaz ve Caner Uzun bu hafta oynanacak olan Orduspor maçının antrenmanlarına alınmadı.

Öte yandan konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ç.Rizespor alt yapı sorumlusu Muharrem Kasap şunları söyledi: “Maalesef bu genç arkadaşlarımız Ç.Rizespor kulübüne, tarihine yakışmayan hareketler içinde oldular. Konuyla ilgili bu cumartesi günü yönetim kurulu toplantısında bir karar alınacak. 8 futbolcuyu antrenmanlara çıkarmıyoruz. Son karar Ç.Rizespor yönetim kurulunun cumartesi günü oy birliği ile alacağı karar neticesinde belli olacaktır” cümlesini kullandı.

Ligde son sırada yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında 1-1 beraberlikle ayrılan Ç.Rizespor A2 ‘nin 8 oyuncusu maç sonu kazanılan 1 puanı soyunma odasında böyle kutladı:

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize`de 8 Futbolcu Kadro Dışı