Rizespor'da İlk Hedef Kafa Karıştırdı

Rizespor'da İlk Hedef Kafa Karıştırdı
Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in yaptığı açıklama taraftarın kafasını karıştırdı.

Avusturya’nın Seefeld kasabasında 30 Temmuz`da kampa giren yeşil-mavili takımda teknik direktör Mehmet Özdilek kamp yaptıkları bölgeyi müthiş olarak ifade ederek, çalışmalardan oldukça memnun.

Özdilek, transfer konusunda iki oyuncuyu kadrolarına kattıklarını hatırlatarak “ İlgilendiğimiz bünyemize katmaya çalıştığımız oyuncular var. Bu Türk’te olabilir, yabancıda olabilir. Bu sezon ligde uygulanacak 5 + 3 kuralı birçok takımı hazırlıksız yakaladı. Yerli oyuncuların rayiç fiyatı afaki boyuta ulaştı. Transferde Eylül ayının başına kadar zamanımız var. Önemli olan burada boşa hamle yapmamak. Bizim boşa atacak hamlemiz yok. Dediğim gibi bazı oyuncular ile temasımız var, zamanı geldiğinde bu isimleri kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Yurt dışı kampında toplam beş hazırlık maçı yapacaklarını ve kampın 12 Ağustos günü sona ereceğini belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, ilk etap kampında dizinden sakatlanan Leo dışında önemli bir sakatlık sorunu olmadığını, bu futbolcunun takımla ayrı düz koşu yaptığını söyledi. Özdilek,” Burada keyifli çalışıyoruz. Ortamımız gayet iyi. Geldiğimiz günden beri yoğun çalışıyoruz. Hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Toplam 5 hazırlık maçı planlıyoruz. 12 Ağustos`a kadar çalışmalarımız burada sürecek" diye konuştu..

Lige yeni yükselen takımların ilk sezonu sıkıntılı olduğunu, bu bağlamda geçtiğimiz sezon lige çıkan Rizespor’un sezon boyunca inişli, çıkışlı bir grafik çizdiğini belirten Mehmet Özdilek,” İlk sezonda bir çok takım sıkıntı yaşar. Ç.Rizespor’da geçen sene bir hayli sıkıntılar yaşadı. Bu ligde istikrar çok önemli. Kadroda yer alan oyuncularım geçen sene ligde tecrübe kazandı diyebilirim. Bizim gibi takımların ilk hedefi ligde kalmak. Bu sezonda ilk hedefimiz ligde kalmak, ikinci hedefimiz ise geçtiğimiz sezon ligi bitirdiğimiz noktadan daha yukarı bir yerde ligi tamamlamak olacaktır. Bakalım sezon sonu karşımıza ne çıkacak. Hepsine hazırlıklıyız “ dedi.

Yeşil-mavili takımın teknik patronu Mehmet Özdilek, açıklamasının son bölümünde futbolcusu Ali Adnan’a yurt dışından yapılan transfer teklifinin oldukça düşük rakamlarda kaldığını, hem oyuncuyu hemde kulübü tatmin etmeyen bu teklif nedeniyle transferine izin verilmediğini söyledi. Özdilek,” Kadromda yer alan bütün oyuncularım değerini bulursa göndeririz. Ali Adnan çok değerli bir oyuncum. Karşı takımın verdiği bedel ne Ali’yi ne bizi tatmin etti. Beklentinin çok altında kaldı. Bir diğer oyuncu Sezer Özmen’e her hangi bir teklif gelmedi” açıklamasını yaptı.