Rizespor'da Neler Oluyor

Rizespor'da Neler Oluyor
Çaykur Rizesporda sezonun ilk maçı olan Hacettepespor maçına saatler kala gelişen olaylar can sıkıyor.

Maça bir gün kala Sportif Direktörlüğe getirildiği açıklanan Muharrem Gürbüz’ün ismi takımda adeta sert rüzgarların esmesine neden oldu.

Futbolu bıraktıkdan sonra uzun süre çalışmayan ve sadece son dönemde Ümit Kayıhan’ın iki aylığına yardımcılığını yapan Muharrem Gürbüz’ün sportif direktörlüğe atılması kafaları karıştırdı.Muharrem Gürbüz’ün  bu göreve getirilmesinde ise Oktay Çevik ve İcra Kurulu Başkanı Ulvi Süvarioğlu’nun etkisinin büyük olduğu  öğrenildi.

OPERASYON SUVARİOĞLU VE ÇEVİK’TEN

Yapılan bu operasyonun arkasında ise Ulvi Süvarioğlu ve özellikle Oktay Çevik’in isminin olması teknik heyet içindede huzursuzluğa neden oldu. Teknik heyetin yanı sıra yönetimin maça saatler kala yaptığı böyle bir operasyonun takımda nasıl bir etki bırakacağı ise merak konusu oldu. Operasyon camiadan büyük tepki görürken operasyonun başında İcra Kurulu Başkanı Ulvi Süvarioğlu isminin olmasıda Rizespor taraftarını oldukça tepkili duruma getirmiş durumda. Zamanlama olarak yapılan bu operasyonun sonuçlarının ise takımın üstünde nasıl bir etki bırakacağı ise merak konusu...

Haber: Selman KUTLU