Rizesporlu Eski Futbolcu Boluspor'da

Rizesporlu Eski Futbolcu Boluspor'da
Ç.Rizespor'un PTT 1.Ligden Süper Lige yükselme sevincini yaşayan ancak Yeşil Mavililerin Süper Lig kadrosunda yer vermeyip yolunu ayırdığı Çağrı Yarkın, Boluspor'a transfer oldu.

Boluspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Ç.Rizespor'un forvet oyuncusu Çağrı Yarkın'ı bir yıllığına renklerine bağladı.

İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Çağrı Yarkın'ın Boluspor'a güç katacağına inandığını söyledi.

İnceayan, iyi bir takım oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, "Yaptığımız transferlerle iyi bir takım olduk. Yeni sezon öncesinde takımın hazırlık kampı çok iyi gidiyor. Kampta oyuncularımızın sakatlanmaması bizi mutlu etmekte. Çok iyi çalışarak, lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz" diye konuştu.

İnceayan, Çağrı Yarkın'ın alınmasıyla transfer dosyasını kapattıklarını kaydetti. Çağrı Yarkın da yaklaşık 5 yıldır PTT 1. Ligi'nde mücadele ettiğini anlatarak, "Bu ligi iyi tanıyan bir oyuncuyum. Boluspor ile de birçok defa karşılıklı oynama fırsatı buldum. Çok prestijli, önemli bir kulüp. Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.