Rizesporlu Taraftarlar Karaman’la Yönetimi İstifaya Çağırdı

Rizesporlu Taraftarlar Karaman’la Yönetimi İstifaya Çağırdı
Spor Toto Süper Ligde başarısız sonuçlara imza atan ve son 3 haftayı puansız kapatan Rizespor’da taraftarlar bir kez daha ayaklandı. Yeşil Mavili yönetimle teknik direktör Hikmet Karaman’ı bu kez İstanbul’daki taraftar grupları istifaya çağırdı.

Çaykur Rizespor'da taraftarın yönetime ve teknik heyete öfkesi dinmek bilmiyor. İstanbul Üsküdar'da bir araya gelen 1453 Atmacalar ve Boğazın Atmacaları adlı taraftar grubu, ''Masallara karnımız tok'' diyerek yönetimi ve teknik direktör Hikmet Karaman’ı istifaya davet etti.

Taraftar grupları adına hazırladıkları istifa metnini okuyan Ali Paşa Pehlivan, Çaykur Rizespor taraftarları olarak takımın gidişatına artık tahammül edecek güçlerinin kalmadığını ifade ederek, “7 yıldır Rizespor’u yöneten iradenin taraftardan ve şehirden kopuk hali herkesin malumudur. Kulubü tapulu malı olarak gören, şehri ve taraftarları bir kenara iten, her yıl hatalardan ders aldık diyen fakat her yıl bir önceki yıldan daha fazla hata yapan, profesyonellik masalları ile Rizelileri adeta uyutan iradenin en kısa zamanda istifa ederek Rizespor’u, yüreğinde insan ve memleket sevgisi olanlara teslim etmesini bekliyoruz. Bizim şahıslarla işimiz yok. Biz, Çaykur Rizespor sevdalıları olarak gururla ve huzurla takımımızı izlemek ve desteklemek istiyoruz. Süper Ligde  mücadele eden bir takım ortalama 2 bin kişiye oynuyor ve Rizespor’u yönetenler bunu dert etmiyorsa burada bir sorun var demektir. Süper Ligde PTT 1. Lig kadrosu kurarak Rizeliye işkence çektirenlerin masallarına karnımız toktur. Bu duygu ve düşüncelerle Çaykur Rizespor sevdasına baş koyan herkesi selamlıyoruz. Kravat takanlar değil atkı takanlar kazanacaktır.” şeklinde konuştu.

İstifa metinin okunmasının ardından Yeşil Mavili taraftar Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yönetimi istifaya çağıran sloganlar attı.

6 haftası geride kalan Spor Toto Süper Ligde Çaykur Rizespor, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet ve averajla 16. Sırada yer alıyor.

rizesporlu-taraftarlar-karaman’la-yonetimi-istifaya-cagirdi-!.jpg