Rizespor’un 500. Golüne Yarım Altın

Rizespor’un 500. Golüne Yarım Altın
Ç.Rizespor’un Süper Lig tarihindeki 500. Golü atacak oyuncuyu doğru tahmin edecek bir okuyucumuz YARIM ALTIN kazanacak. İşte şartlar:

Süper Lig tarihinde 498. Gol kaydeden Ç.Rizespor’da 500. Gol heyecanı yaşanırken, olay53 ile Pırlanta Kuyumculuk işbirliğiyle gerçekleşecek yarışmada Ç.Rizespor’un 500. Golünü atacak oyuncuyu doğru tahmin edecek bir okuyucumuz YARIM ALTIN kazanacak.

Yarışmada birden fazla doğru tahmin olması halinde Rize’de Kuyumcular Sokağında ticari faaliyetini sürdüren PIRLANTA KUYUMCULUK’ta kura çekimi yapılacak ve Yarım Altın talihlisi kura ile belirlenecek.

Ç.Rizespor’un MP Antalyaspor karşılaşmasında 2 gol bulamaması halinde yarışma 500. Gol atılana kadar sürecektir.

Rizespor adına 500. Golün rakip oyuncu tarafından kaydedilmesi halinde golden önce topa son dokunan Rizespor’lu oyuncu değerlendirmeye alınacak ve o oyuncuyu doğru tahminde bulunanlar arasında kura çekimi yapılacak.

Aşağıda yer alan yarışma şartlarından herhangi birine uyulmaması halinde doğru tahminde bulunulursa ve yorum-tahmin onaylanmış olsa dahi geçersiz sayılacaktır.

İŞTE YARIŞMA ŞARTLARI

1- 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz. Katılsalar dahi ödül teslimi sırasında kimlik doğrulaması yapılacağından ödülü iptal edilecektir.

2- Haberin sonunda yer alan Yorum Ekle bölümünden yapılacak tahminlerde kesinlikle ad ve soyad yazılacak. Ad soyad yazılmayan yorumlar onaylanmış olsa dahi geçersiz sayılacak.

3- Bir kişinin tek bir tahminde bulunma hakkı olduğundan TC Kimlik Numarasının son 5 rakamı mutlaka yorumda yazılacaktır. Kimlik numarasının son 5 rakamı yazılmayan yorum-tahminler onaylanmış olsa dahi geçersiz sayılacak.

4- Yarışmada bir kişinin birden fazla yorum-tahminde bulunduğu tespit edilmesi halinde ilk yaptığı yorum-tahmin geçerli sayılacaktır. Diğer yorum-tahminleri geçersiz sayılacaktır.

5- Yarışma şartlarını taşımayan yorum-tahminde bulunanların yeniden yorum-tahminde bulunma hakları var ve yarışma şartlarını taşıyan ilk yorum-tahminleri geçerli sayılacaktır.

6- Rize dışından yarışmaya katılım sağlanması ve ödül kazanılması halinde yarım altın hediyesi olay53 tarafından kendisine ulaştırılacaktır.

7- Yarışma sadece bu habere yapılacak yorum-tahminlerde geçerlidir. olay53’te yer alan diğer haberler ile facebook ve twitter hesaplarımızdan yapılacak tahmin-yorumlar geçersizdir.

8- Yarışma MP Antalyaspor - Ç.Rizespor karşılaşması başladığı anda yoruma kapatılacak. Bu karşılaşmada Ç.Rizespor 2 gol kaydedemez ve 500. gole ulaşamazsa yarışma tekrar yoruma açılacaktır.

9- Yarışma sonucunda 1 asil 1 de yedek talihli belirlenecektir.