Rizespor’un Hedefindeki 3 İsim

Rizespor’un Hedefindeki 3 İsim
Çaykur Rizespor’da Başkan Metin Kalkavan ile Teknik Direktör Hikmet Karaman, transfer konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

İngiltere dönüşü Başkan Metin kalkavan ile bir araya gelen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın devre arası yapılacak 3 kilit oyuncu takviyesi için söz aldığı öğrenildi.

Antalya kampına gitmeden İstanbul’da bir araya gelen Başkan Kalkavan ve Teknik Direktör Metin Kalkavan, ilk devre toplanan 13 puanın son derece yetersiz olduğu konusunda hem fikir oldukları ve devre arası transferinde maddi manevi ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü aldığı belirtildi.

Yeşil Mavili takımda hedef ikinci devrede kadrosuna katacağı kaliteli oyuncularla ligin üst sıralarına bir an önce tırmanarak tehlikeli bölgeden çıkmak olacak. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın her zaman arkasında duran ve ona güvenen Başkan Kalkavan’ın Ocak ayı transferinde kesenin ağzını sonuna kadar açacağı ve takımı ayağa kaldıracak olan 3 kaliteli isim için hocasına tam yetki verdiği öğrenildi.

Toplantı sonrası oldukça moralli bir şekilde Antalya’ya uçan teknik adam Hikmet Karaman, yeni transferlerin bu hafta içinde takıma katılacağının müjdesini verdi.

Önceki gün Başkan Kalkavan ile bir araya gelen ikili devre arası transferleri için düşünülen isimlerin Wien’den Alexander Grünwald, Lukas Rotpuller ve Kayserispor’dan ayrılan Nokulolma olduğu öğrenildi. Yeşil Mavili ekip ayrıca Arjantin Liginde top koşturan biri santrafor olmak üzere 3 ismi yedek bekletme kararı aldı.

Kaynak:FutbolArena