Rizespor’un Kupa Rakibi Beşik…

Rizespor’un Kupa Rakibi Beşik…
Ziraat Türkiye Kupası D Grubunu 2. Sırada tamamlayan Rizespor’un Son 16 Turundaki rakibi Beşiktaş olacak gibi.

Ziraat Türkiye Kupasında C Grubunda yer alan Beşiktaş’ın bu akşam İstanbul’da Sivas Belediye Spor ile oynayacağı karşılaşmada Kara Kartalların rakibine mağlup olmaması halinde grubu 1. Sırada bitireceğinden, Mersin İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup eden ve D Grubunu Bucaspor'un ardından 2. Sırada tamamlayan Rizespor, Beşiktaş ile Son 16 Turunda eşleşecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımların ev sahibi avantajına sahip olacağı Son 16 Turu karşılaşmaları, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

C Grubunda grup maçlarını tamamlayan 1461 Trabzon 10 puan ve averajla aynı puana sahip olduğu Beşiktaş’ın önünde 1. Sırada yer alırken, 9 puanlı Sivas Belediyespor ise 3. Sırada yer alıyor.

Bu akşam 20.15’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında Beşiktaş ile Sivas Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmada grup 1.’liği için Beşiktaş’a 1 puan yetiyor.

Beşiktaş’ın C Grubunu 1. Sırada tamamlaması halinde D Grubunun 2.’si Rizespor, Beşiktaş ile İstanbul’da tek maç üzerinden oynanacak olan Son 16 Turu karşılaşması ile çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.