Rizespor'un Özlemi Bu Yıl Bitecek

Rizespor'un Özlemi Bu Yıl Bitecek
Çaykur Rizespor’un Başkan vekili Halim Mete, Süper Lig özleminin 2012 yılında sona ereceğini söyledi.

Çaykur Rizespor’un Başkan vekili Halim Mete, 2012 yılından Fahri Tatan’ın transferine ve futbolculardan beklentilerine kadar önemli mesajlar verdi. Sözlerine yeni yılın Rizespor sevenlerine ve taraftarlara başarılar getirmesini isteyerek başlayan Halim Mete, “Rizespor’un süper lig hasretinin bu yıl bitmesini istiyorum. Bu konuda da evinde Rizespor’un maçını izleyenlerden stada gelenlere kadar herkesin desteğini bekliyoruz. Unutulmasın ki bu güne kadar şampiyon olan takımlar hep şehrin desteğiyle hedeflerine ulaşmıştır” dedi.

Hoş Geldi Hoş Devam Eder

Fahri Tatan’ın transferine de değinen Başkan vekili Halim Mete, “Fahri 3. kez Rizespor’a transfer odu. Ben Fahri’nin başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü gelmeyi bizden çok kendisi istedi. Rizespor’a borçlu olduğunu ve bu borcu ödemek istediğini söyledi. Bununla da beklentilerimize olumlu yanıt verecektir. Hoş geldi hoş olarak devam etmelidir” dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü de belirten Mete, “Metin Kalkavan’ın başkanlığındaki transfer komitemiz hocamız ile birlikte hareket ediyorlar. Bu konuda hata yapmamalıyız” diye konuştu.

Üzülecek Zamanımız Yok

Bank Asya 1.Lig’in 2. yarısı için futbolculara da mesaj gönderen Halim Mete, “Futbolcular bizim çocuklarımız. Birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz. Ancak bundan sonra üzülecek zamanımız yok. Rizespor bu sezon sonun da Süper Lig’e çıkmak zorundadır. Zaten hem teknik kadromuz hem de oyuncularımız bunun bilinci içindeler. Onlara da güveniyoruz. Bu güvenimizi boşa çıkartmayacaklarına da eminiz. Taraftarımız ve camiamız desteğiyle hep birlikte bütünleşerek sezon sonun da hedefimize ulaşmak arzusundayız. 2012 Rizespor’un yılı olacak” şeklinde ifadeler kullandı.