Rizespor'un Yeni Sezon Formaları Satışa Çıktı

Rizespor'un Yeni Sezon Formaları Satışa Çıktı
Rizespor`un 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formalar, Atmaca Spor Mağazaları ile internet üzerinden satışa sunuldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor`un 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formalar, Atmaca Spor Mağazalarında Yeşil Mavili taraftarların beğenisine sunuldu.

Bu sezon başında Nike ile anlaşarak yeni sezon formalarını hazırlatan Karadeniz ekibinin 2 farklı forması, Atmaca SM mağazaları ve atmacasm.com adresinde 120 TL’den satışa sunulurken, diğer iki formanın ise önümüzdeki günlerde satışa sunulacağı ve satışlarda kredi kartına taksit seçenekleri sağlandığı açıklandı.

rizesporun-yeni-sezon-formalari-satisa-cikti-1.jpg

Yeşil Mavili Kulubün internet sayfasından yapılan açıklamada, Rizespor Futbol Takımının 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formaların efsane çubuklu yeşil mavili forma, mavi deplasman forması, beyaz siyah forma ve pembe siyah forma olarak belirlendiği ifade edilerek, “Ç.Rizesporumuzun iç saha formasının tasarımında, kulübümüzün yeşil-mavi çubuklu forma geleneği bozulmadı. Bu sezon Nike ile çalışmaya başlayan kulübümüzün üç farklı formasından biri beyaz ağırlıklı diğeri mavi ağırlıklı öbürü ise pembe ağırlıklı olarak öne çıkıyor. Satışa sunulması ardından formaların taraftarlar tarafından beğeni ile satın alındığı görüldü. Futbol Takımımızın 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, Nike’nin en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı.” denildi.

rizesporun-yeni-sezon-formalari-satisa-cikti.jpg