Rizespor'un Yeni Transferleri Yeşil Mavili Forma ile Poz Verdi

Rizespor'un Yeni Transferleri Yeşil Mavili Forma ile Poz Verdi
TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 3 futbolcu Rize’ye gelerek yeşil mavili formayı giydi.

Çaykur Rizespor'un devre arasında kadrosuna kattığı futbolcular Koray Altınay, Galip Akyüz ve Vedat Muriç, Mehmet Cengiz Tesislerinde Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek Yeşil Mavili formayı giydi. 

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı yaptığı açıklamada 3 önemli transfer gerçekleştirdiklerini belirterek, “Aldığımız 3 oyuncumuz da takıma direk katkı sağlayacak iyi oyuncular. Tanıdığımız ve bu ligi iyi bilen karakterli futbolcular. Hedefimiz belli. İnşallah Mayıs sonunda bu iş bitecek. Bir yada 2 oyuncu daha transfer edeceğiz. Tabii aciliyetimiz yok. Olmazsa olmaz değil ama yapabiliriz” dedi.

Kweuke ve Edomwonyi konularına da değinen Başkan Yardımcı, Kweuke’nin başlarının üstünde yerleri olduğunu ifade ederek, “Kweuke önemli bir oyuncu. O sakat haliyle bile bize ilk yarıda oldukça katkı sağladı. Dönüşü Şubat ayını bulacak bu nedenle o dönemde Muriç’i kullanacağız. İyi bir Kweuke her takımda oynar. Başımızın üstünde yeri var. Şu an için ciddi bir teklif yok zaten. Edomwonyi için ise bu hafta bir durumu var. Kesinleşirse kiralık olarak bir takıma gidecek” diye konuştu.

rizespor-transferleri-(3)-001.jpg

Çaykur Rizespor'un devre arası transferlerinden Koray Altınay ise yeniden yuvaya dönmekten çok mutlu olduğunu kaydederek, "Burada olmak güzel. Mutlu olduğum yer burası. İnşallah şampiyon olacağız. Onun için buradayım” diye konuştu.

koray-altinay-rizesporda.jpg

Sivasspor’dan transfer edilen Galip Güzel ise “Amacımız şampiyonluk. Hedefi olan bir kulüpte olmaktan mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız” dedi.

galip-guzel-rizesporda.jpg

Yeşil mavili ekibin son transferi Vedat Muriç ise tanıdığı bir ekibe geldiğini belirterek, “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olmaktan mutluyum. Çalışıp gereken işleri yaparak takımı layık olduğu yere getireceğiz ve tabii ki şampiyon olacağız” dedi.

vedat-muric-rizesporda-001.jpgrizespor-transferleri-(2).jpg