Rize'ye Adalet Meslek Lisesi

Rize'ye Adalet Meslek Lisesi
Muradiye Belediye Belde teşkilatı, Belde de Çaykur'a ait 13 dönüm arazide yapılacak olan Adalet Meslek Lisesi için Ak Parti’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muradiye Belediye Başkanı Hüseyin çakar, AK Parti Muradiye Belde Başkanı Selim Güneşli Belde Teşkilatı ile birlikte AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal’ı ziyaret etti.

 Ziyaret sonrası bir açıklama yapan, Muradiye Belde Başkanı Selim Güneşli, AK Parti iktidarı döneminde adalet meslek lisesinin beldeye kazandırılmasından dolayı İl Başkanı Hasan Karal’a teşekkür ederek, ‘’Bu sizin eserinizdir’’dedi.

 Muradiye Belediye Başkanı Hüseyin Çakar, Muradiye beldesine yapılan hizmetlerde İl Başkanı Hasan Karal’ın katkıları olduğunu belirterek, ‘’Biz Muradiye de partimiz adına hizmet etmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz.’’şeklinde konuştu.

 

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal ise, Muradiye halkı adına bizleri ziyaret eden belde başkanı ve belediye başkanının yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Rize’nin çocukları olduğunu belirten Karal, ‘’Rize’nin evlatlarıyız. Rize’ye bir çivi çakıldığı zaman mutluluk duyuyoruz. O gece rahat uyuyoruz. Salarha bölgemiz, inşa edilen  fen lisesi ile birlikte gerek yurt binası ve Türkiye’de sadece 10 yerde bulunan adalet meslek lisesi ile beraber istihdama yönelik olarak mezunlarının doğrudan iş bulabildiği bir eğitim kurumuna kavuşacaktır’’dedi

Rize için çalıştıklarını da ifade eden Karal, ‘’Sizlerde kendi bölgenizde çalışıyorsunuz. Hep beraber el ele vererek Rize’mize çok güzel şeyler kazandırdık. Uzun yıllardan beri ihmal edilmiş olan salarha bölgesinde böyle bir yatırımın Muradiye beldesine kazandırmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Ben öncelikle başta sayın başbakanımız olmak üzere çok değerli Milli Eğitim Bakanımıza ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze özellikle arsa tahsisini yapacak olan Çaykur Genel Müdürümüzü de teşekkür ediyorum’’diye konuştu.