Rize'ye Beşiktaş Darbesi

Rize'ye Beşiktaş Darbesi
Rizespor'un Beşiktaş'tan istediği futbolcular Rizespor'a rakip oluyor...

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor, Rizespor'un geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık bulunan ve bu yıl da Beşiktaş'tan kiralık istediği Erkan Kaş ve yine Beşiktaşlı Furkan Şeker ile anlaşma sağladı. Beşiktaşlı oyuncularla anlaşma sağlayan Ege temsilcisinde yeni hedef Rizespor'un da ilgilendiği Kasımpaşasporlu golcü Adem Büyük'ü kadroya dahil etmek.

Dış transferde gaza basan Denizlispor, Tavşanlı Linyit'ten Ahmet Yakak, G.Birliği'nden Burak Özsaraç ve Sakıp Aytaç, eski oyuncusu Brezilyalı Douglas Braga, Fenerbahçe A-2 takımından Berkay Can Değirmencioğlu ve Antalyaspor'dan Baran Yardımcı'yı renklerine bağlayan Horozlar, Beşiktaşlı Erkan Kaş ve yine Beşiktaşlı Furkan Şeker ile anlaşma sağlayarak bu futbolcuları  Rizespor'un elinden kaptıktan sonra Rizespor'un ilgilendiği bir başka oyuncuya Kasımpaşa'nın golcüsü Adem Büyük'e rotasını çevirdi.

Önceki sezon Mersin İdmanyurdu'nun, geçen sezon da Kasımpaşa'nın Süper Lig'e yükselmesinde büyük payı bulunan 25 yaşındaki Adem'in, Kasımpaşa kulübü ile alacakları konusunda anlaşma zemini aradığı bu sorunu çözerse Denizlispor'a geleceği öğrenildi.