Rize'ye Evlat Kurşunu !

Rize'ye Evlat Kurşunu !
Ç.Rizespor, Bolu’da yediği evlat kurşunuyla Bolu Dağı’na çarptı!

Boluspor ile bu akşam hazırlık maçında karşılaşan ve 90 dakika sonunda sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılan Ç.Rizespor, Rizeli genç golcü Emrah Metoğlu’nu tutamadı. Boluspor’un geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan kadrosuna kattığı genç oyuncu ikinci yarıda oyuna girdi ve 45 dakika içinde Rizespor filelerine 2 gol gönderdi.

Boluspor ile Ç.Rizespor arasında oynanan ve ilk yarısı 1-0 Boluspor’un üstünlüğüyle sona eren hazırlık maçında ikinci yarıda İskender’in yerine forma giyen Rizeli Emrah Metoğlu, 50 ve 88. Dakikalarda sahneye çıkarak Ç.Rizespor filelerini havalandırarak golcü arayışlarını dışarıda arayan Rizespor yönetime “Kendi evlatlarınızı görmemezlikten gelmeyin” mesajı gönderdi.

emrah.jpg

14 yaşında Rize Amatör takımlarından Salarhaspor’da futbola başlayan ve sırasıyla Ç. Rizespor, Rize Belediyespor ve Çaykurspor altyapılarında top koşturduktan sonra 2009 yılında Ofspor’da profesyonelliğe geçiş yaparak akabinde Arsinspor ile Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’da forma giyen genç oyuncu geçtiğimiz sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmuştu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da iyi bir sezon geçiren ve 22 golle gol kralı olup rakip kalecilerin korkulu rüyası haline gelen Emrah, aynı sezonda Ç.Rizespor’a karşı Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giymiş ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Emrah’ın asisti ile gelen golle Ç.Rizespor’u kupa dışına itmişti. Emrah’ın bu başarısını yakından takip eden Boluspor geçtiğimiz günlerde genç oyuncu ile sözleşme imzalayarak gollerine Boluspor forması altında devam etmesini sağladı. Ve o Emrah Boluspor forması altında çıktığı ilk maçta memleketinin takımı Ç.Rizespor filelerine 2 gol birden gönderdi.

Öte yandan karşılaşmayı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izleyen Ç.Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan’ın, takımının Boluspor karşısında etkisiz oyunu karşısında oldukça sinirli olduğu gözlerden kaçmadı.

metin-kalkavan.20130713215313.jpg