Rize'ye On Numara Sağlık Ocağı

Rize'ye On Numara Sağlık Ocağı
Rize'de 500 bin TL'ye mal olarak tamamlanan Toplum Sağlığı Merkezi resmi açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk ziyareti esnasında gerçekleşmesini bekliyor.

Rize'nin Çayeli ilçesinde yapımı tamamlanan Toplum Sağlığı Merkezi hizmete girdi. 10 Eylül itibari ile bölge halkına hizmet etmeye başlayan yeni Toplum Sağlığı Merkezi’nin resmi açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk ziyareti esnasında gerçekleşmesi planlanıyor.

İlçede sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla İl Özel İdaresi tarafından 500 bin TL'ye mal olan Toplum Sağlığı Merkezi'nin ilçede nüfusun ve kentleşmenin en çok olduğu Şairler Mahallesi'nde kurulduğuna dikkat çeken Rize Halk Sağlığı Müdürü Doktor Faik Özşahin, Çayeli ilçesinde nüfusun artmasıyla bölge halkına daha kaliteli sağlık hizmet sunmak için modern ve günün şartlarına uygun olarak tasarlanarak hizmete açıldığını söyledi.

cayeli-toplum-sagligi-merkezi.jpg

Özşahin "Toplum Sağlığı Merkezimizin öncelikli görevi hizmet alanındaki kişilerin sağlığını geliştirmek, korumak, sağlıkla ilgili risk ve sorunları belirleyerek birinci basamak koruyucu, iyileştirici ve rehabilite edici sağlık hizmetlerini Halk Sağlığı Müdürlüğümüz sevk ve idaresinde sunarak bölgemizin sağlık düzeyini yükseltmektir. Bununla birlikte; bulaşıcı ve bulaşıcı olmayan hastalıkların kontrolü, üreme sağlığı hizmetleri, çevre sağlığı hizmetleri, gerektiğinde adli tip hizmetleri, okul sağlığı, iş sağlığı ve güvenliği, acil sağlık hizmetleri, sağlık eğitimi, laboratuvar hizmetleri gibi toplumla ilişkili sağlık hizmetlerinin yürütülmesi, herkesin en iyi şekilde bu hizmetlerden yararlanmasının sağlanması temel hedefimizdir" dedi.

faik-ozsahin-cayeli-toplum-sagligi-merkezinde-2.jpg

faik-ozsahin-cayeli-toplum-sagligi-merkezinde-3.jpg

faik-ozsahin-cayeli-toplum-sagligi-merkezinde-4.jpg

faik-ozsahin-cayeli-toplum-sagligi-merkezinde-5.jpg

faik-ozsahin-cayeli-toplum-sagligi-merkezinde.jpg