Rize’ye Onkologla Beraber 9’u Uzman, 86 Doktor Kadrosu

Rize’ye Onkologla Beraber 9’u Uzman, 86 Doktor Kadrosu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine tıbbi onkoloji, hematoloji ile endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzman doktorları gelecek.

Sağlık Bakanlığı 82.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası çekimi yapıldı ve münhal kadrolar yayımlandı. Buna göre Rize ve ilçelerindeki hastanelerde görev yapmak üzere 9 uzman doktor ve 77 pratisyen doktor kadrosu açıklandı.

RİZE’YE GELECEK UZMAN DOKTORLARIN BRANŞLARI VE GÖREV YERLERİ ŞÖYLE:

Rize Devlet Hastanesine üroloji,

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine tıbbi onkoloji, hematoloji, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları,

Kaçkar Devlet Hastanesine radyoloji, iç hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, çocuk sağlığı ve hastalıkları,

Güneysu Tenzile Erdoğan İlçe Devlet Hastanesine iç hastalıkları.

Kentteki hastaneler ile sağlık kuruluşlarına ayrıca 77 pratisyen doktor ataması yapılacak.

Münhal kadrolara  tercih başvuruları 28 Ağustos 2018 Salı - 03 Eylül 2018 Pazartesi (Saat 18: 00’e Kadar) yapılabilecek.

BAŞHEKİM TÜRÜT'TEN TEŞEKKÜR

Doktor kadrolarının yayımlanmasının ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, müjdeli haberi sosyal medyadan paylaşarak, Eğitim ve Araştırma Hastanesinin doktor ihtiyacının giderilmesi için emek sarfedenlere teşekkür etti.

Başhekim Türüt paylaşımında, “Bugün Sağlık Bakanlığımız tarafından ilan edilen 82.dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kadolarına göre Rize Eğitim Araştırma Hastanemize bir Tıbbi Onkoloji uzmanı, bir Endokrinoloji uzmanı ve bir de Hematoloji uzmanı kadrosu açılmıştır. Böylece bu branşlardaki hekim sayılarımız ikiye çıkmış olacaktır. Bu noktada çok emek veren ve ciddi mesai ve çaba harcayan Rize milletvekillimiz Sn. Muhammet Avcı bey ile Sn. Hayati Yazıcı ve Sn. Osman Aşkın Bak vekillerimize, il başkanımız Sn. İshak Alim beye, Sağlık Müdürü kardeşim Sn. Mustafa Tepe'ye ve Rize'ye ilgisini hiç eksik etmeyen Sn. Bakan Yardımcımız gururumuz Dr. Şuayip Birinci'ye müteşekkiriz. Bu vesileyle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

69016274-2de6-4016-8bf3-805927c8f182.jpeg