Rize’yi Aydınlatan Işıklar Havadan Drone ile Görüntülendi

Rize’yi Aydınlatan Işıklar Havadan Drone ile Görüntülendi
Rize Belediyesi, Karadeniz Sahil Yolu şehir merkezi güzergahında yapılan aydınlatma çalışmalarının ardından Rize’nin yeni görüntüsünü havadan drone ile görüntüledi ve çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür edildi.

Rize Belediyesi’nin girişimleri ile Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ),tarafından Karadeniz Sahil Yolunun Rize sahil geçişi güzergahında başlatılan aydınlatma çalışmaları çerçevesinde armatürlerin yenilenme işlemi tamamlandı.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada başta Çoruh EDAŞ olmak üzere sahil aydınlatılması çalışmasında emek veren tüm çalışanlara teşekkür edilerek, “İslampaşa ile Fener mahalleleri arasında başlatılan aydınlatma yenileme çalışmalarında ekonomik ömrünü doldurmuş, aydınlatma düzeyi ve verimi düşük armatürlerin yerine 250 W sodyum buharlı ve oval camlı yeni tip armatürler montaj edilerek aydınlatma düzeyi yükseltildi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülen gayretli çalışmalar neticesinde yenilenen aydınlatma sistemiyle daha önce meydana gelen arızaların önüne geçilerek yaşanan iş gücü kaybı ve verimsizlik önlenerek tasarruf sağlanacak. Şehrimizin aydınlatma çalışmalarında emek veren başta Çoruh Elektrik Dağıtım Şirket yönetimi olmak üzere çalışan tüm ekiplere teşekkür ederiz.” denildi.

Aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Rize sahil şeridi Rize Belediyesi ekiplerince havadan drone ile görüntülendi.

rize’yi-aydinlatan-isiklar-havadan-drone-ile-goruntulendi.jpg