Rize'yi Birlikte Yöneteceğiz

Rize'yi Birlikte Yöneteceğiz
Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Rizelinin kendini seçmesi halinde Rize'yi halka danışarak, uzmanların ışığında yöneteceklerini söyledi.

Sabah kahvaltısında Rize'de bir kafede basın mensupları ile bir araya gelen Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Rize halkının Türkiye’nin en politikleşmiş halkı olduğunu belirterek,  olup  bitenlerin ve kendilerine yapılan muamelelerin farkında olduğunu ve artık bir selamla oy vermeyeceğini söyledi.

Önceki hafta mal varlığını açıklayan ve rakiplerini de malvarlığını açıklamaya davet eden Bekaroğlu, teklifini yenileyerek, şeffaf olmak istiyorsak her şeyin açıklanması gerektiğini ifade etti. 

Rize’nin belediye başkanlığı görevini kendisine vermesi halinde, Rize’de yeni bir dönem başlatacaklarını, halka danışarak, halkı paylaş kılarak bilim ve uzmanlığın ışığında yöneteceklerini belirten Bekaroğlu bir süredir gündemde olan avm otel projelerinin iptal edeceklerini, avm ve otel yerini şehir dışına alacaklarını, sahilde otel yapmaya gerek olmadığını Rize’ye kimsenin deniz için gelmediğini ve gelmeyeceğini ilimize gelenlerin Rize yaşantısını ve dağlarını görmek için geldiğini söyledi. 

Yat Limanının denize gömüldüğünü söyleyen Bekaroğlu, Rize'ye bugüne kadar bir çok yatırım yapılmasına rağmen rize halkının talepleri dikkate alınmadığı ve de uzmanlara danışılmadığı için yapılan yatırımların çözüm yerine başka sorunları ortaya çıkardığını belirtti.

Bekaroğlu Eski stad yerine avm yapılmayacağını Rize halkına açılacağını ifade ederek, kadın, genç, yaşlı ve Rizelilerin dinlenebilecekleri yeşil alanlar oluşturacaklarını, gençler için spor alanları, çocuklar içinse oyun alanlarıyla donatacaklarını söyledi.

Oluşturdukları ittifakın Vicdan ittifakı olduğunu, vicdanları etkileyecek hiçbirşeyin olmadığını ittifakın giderek dalga dalga büyüdüğünü, bu dalgayı kimsenin engellenemeyeceğini belirten Bekaroğlu Rize Halkının seçimini yapacağını ve  Başkanını Rize’nin seçeçeğini ifade etti.