Rize’yi Fabrikalarla Donatmak Saadet’in İşi

Rize’yi Fabrikalarla Donatmak Saadet’in İşi
Saadet Partisi Rize Milletvekili adayları Av. Muhammet Kaçar, Gülhan Eskiçırak Hafızoğlu ve Burak Uzun halkla buluşma programları vesilesiyle Ardeşenlilerle buluştu.

“Seçim sürecinde ne yazık ki, koltuk sahibi olamayacaklarını gören bazı vekiller yaptıkları açıklamalarda Saadet’e verdiğiniz oy başka partilere gider diyorlar.” Diyen Saadet Partisi Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Muhammet Kaçar, “Öncelikle şunu kavramalıyız, Millet İttifak’ı bir ilkeler ittifakıdır. Fikir ayrılıkları olabilir ama bizi birleştiren unsur ülke sevgisidir. Bu ittifak vesilesiyle, baraj sorunu ortadan kaldırılmıştır. Artık Saadet Partisi’ne verilen her oy yine Saadet Partisi’nin hanesine yazılmaktadır. Yönlendirmelere aldanmayın, hesap basit. Nasıl ki diğer partilere vereceğiniz her oy yine o partilere gidiyorsa, Saadet Partisi’nde vereceğiniz her oy yine Saadet Partisi’ne gelmektedir.” Diye ekleyerek vatandaşların aklındaki soruları giderdiler.

muhammet-kacar-005.jpg

“16 yıldır Rize’de bazı hizmet yatırımları dışında üretime yönelik, kalkınmaya yönelik hiçbir yatırım yapmayanlar, vatandaşlarımıza birçok söz verip o sözlerini tutmayanlar oy istemek için bizi kullanmaya çalışıyorlar.” diye belirten Kaçar; seçmenden, seçimden ve Rize’nin geleceğinden ümitli olduğunu vurgulayarak, “Ama Rizeli görüyor, Rize’ye hizmet getirilmesi için Ak Parti dışında bir partinin de artık mecliste Rize’yi temsil etmesi gerekiyor. Ceketimi göndersem kazanır mantığı Rize’yi aşağılamaktır. Biz Rize’de, ceketler dikmek için kendir ipliği fabrikaları kurmayı planlayan teşkilatız. Rize’yi fabrikalarla donatmak Saadet’in İşi” diye belirtti.

1-109.jpg2-095.jpg

02-078.jpg

012-014.jpg