"Rize’yi Rize’de Yenebiliriz..."

"Rize’yi Rize’de Yenebiliriz..."
Evinde Boluspor'a 1-0 mağlup olan Torku Konyaspor'da Teknik Direktör Uğur Tütüneker, gelecek hafta Rize'de konuk olacağı maç için konuştu...

PTT 1. Lig’in 25. haftasında sahasında Boluspor’u konuk eden Torku Konyaspor ilk yarıda yediği tek golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Maç sonası basın açıklamasında bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 26. haftada Rize'de oynayacakları karşılaşmaya atıfta bulunarak "Biz de Rize’yi Rize’de yenebiliriz. Hedefimiz Play-Off” dedi. Tütüneker'in dışında Yeşil Beyazlı futbolcular da basın açıklamasında gelecek hafta Rize'yi deplasmanda yenerek evinde kaybettikleri 3 puanı Rize'den telafi edeceklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, maça iyi başladıklarını ve penaltıdan sonra da net pozisyonlar bulduklarını dile getirdi. Tütüneker, “Penaltıyı atamadıktan sonra 3-4 tane daha net pozisyonlarımız var, onları değerlendiremedik. İkinci yarıda rakip kapandıktan sonra zorlandık. Ama bu kadar pozisyona giren bir takım 1-2 tane atmalıydı. Gol gelmeyince de o motivasyonu sağlayamıyorsunuz. 9 maç var daha bir şey belli değil. Her hafta olaylar değişiyor. 6 puanlık bir maçtı. Bu avantajı da Boluspor sağladı. Biz de Rize’yi Rize’de yenebiliriz. Hedefimiz Play-Off” dedi.

ugur-tutuneker-ve-omer-ali-sahiner-ile-murat-kalkan.jpg

Torku Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, “Maça bundan daha iyi başlayamazdık diye düşünüyorum. Gol hariç her şeyi yaptık. Olmayınca olmuyor. Yapacak bir şey yok. Önümüzde bir Rize deplasmanı var. Deplasmanlarda iyi oynuyoruz. İnşallah o maçta bu maçı telafi edecek bir skor alırız” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı oyunculardan Murat Kalkan, “Bugün Konyaspor daha iyi mücadele etti. Kötü bir gol yedik. Sonradan toparlandık ama pozisyonları değerlendiremedik. Bugün şans yanımızda değildi. Takım arkadaşlarımı ve Boluspor’u tebrik ediyorum. İnşallah Rize’den 3 puan alarak bu maçı telafi etmiş oluruz” şeklinde konuştu.