Rize'yi yenecek güçteyiz

Rize'yi yenecek güçteyiz
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, bu hafta oynayacakları Ç.Rizespor maçından da üç puan alacak güçte olduklarını söyledi.

Erginer Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Boluspor deplasmanından 3 değerli puanla döndüklerini belirterek, ''Şimdi önümüzdeki Ç.Rizespor maçına bakıyoruz. Bizim için her maç önemli, bu hafta yine çok iyi hazırlanıp sahamızda ve seyircimizin önünde 3 puan almak istiyoruz. Bolu'dan galip gelmeseydik, bu maçın önemi daha büyük olurdu. Şu an bu maça odaklandık. Önümüzde 3-4 günlük süre var. Bu maçtan da üç puan alacak güçteyiz'' dedi.

Kupa maçı sonraki hedef Reha Erginer, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yapacakları Sivasspor maçını şimdiden düşünmediklerini, ancak kupa maçlarının tarihleri belirlenirken diğer oynayacakları maçların da dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Sivasspor ile oynayacakları kupa maçının hemen ardından, hazırlanma fırsatı bulamadan ligde Denizlispor maçına çıkmak durumunda kalacakları gerekçesiyle TFF'ye kupa maçı tarihinde değişiklik yapılması için başvuruda bulunduklarını ifade eden Erginer, taleplerinin reddedildiğini bildirdi. Erginer, Ç.Rizespor maçı öncesi takımda Yasin'in sakatlığı dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmadığını söyledi.