Ronaldo, Burak için ne dedi?

Ronaldo, Burak için ne dedi?
Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Galatasaray'ı ve Burak Yılmaz'ı değerlendirdi.

Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı için sabırsızlanan Cristiano Ronaldo, maçın açık ve dengeli olacağını söyledi.

Galatasaray'ın açık bir futbol oynadığını ve takım olarak atak yaptığını ifade eden Ronaldo "Bu bizim için iyi çünkü bize karşı atak yapan takımlara karşı daha iyi oynuyoruz. Yine de çok iyi oynamamız gereken bir maç bizi bekliyor" dedi.

Ronaldo sözlerine şöyle devam etti: "İlk maçın içeride veya dışarıda olmasının bir önemi yok. Benim için fark etmiyor çünkü iki maçı da oynamamız ve kazanmamız lazım. Ben çok sakinim. Her zaman olduğu gibi en iyisini yapıp takımın kazanmasına yardımcı olmaya çalışacağım."

"BURAK YILMAZ ÇOK İYİ..."

Ronaldo, kendisiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atan Burak Yılmaz için şunları söyledi: "O Şampiyonlar Ligi'nde iyi iş çıkaran bir futbolcu. Burada 8 gol atmak çok zor. Savunmacıların ona karşı dikkatli olmazı lazım çünkü yarı finale çıkmak istiyoruz."

Takım olarak çok iyi bir form yakaladıklarını ifade eden Portekizli yıldız, Barcelona'ya karşı kazandıkları maçın ve Manchester United'ı elemenin kendileri için güven kaynağı olduğunu vurguladı. Takımın hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde zafer olduğunu söyleyen Ronaldo, sözlerini şöyle sürdürdü: "Camia için maçın önemini biliyorum. Madrid'de herkes kupanın kazanılmasını istiyor. Ben de bunu istiyorum. Ancak adım adım yaklaşmamız gerekiyor maçlara. Galatasaray iyi bir takım ancak onları geçebiliriz."

MESUT ÖZİL'E BÜYÜK ÖVGÜ

Ronaldo ayrıca takım arkadaşı Mesut Özil'den de övgü ile bahsetti ve şunları söyledi: "Mesut gerçekten çok formda ve bizim için önemli bir futbolcu. Bizim için kilit bir isim olduğunu çok maçta gösterdi. Onunla oynamayı seviyorum çünkü hem yetenekli hem de harika anlaşıyoruz. Umarım bu uyumumuz devam eder."