RSMMMO Eğitim Semineri Düzenledi

RSMMMO Eğitim Semineri Düzenledi
Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasınca düzenlenen eğitim seminerine oda üyeleri, oda yöneticileri, stajyerler, işverenler, SGK denetmenleri ve Çaykur çalışanları katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan RSMMMO Başkanı Ali Fuat Çakmakçı,  bu tür eğitimlerin önemine değindikten sonra güncel konularda eğitimlerine devam edeceklerini belirterek, katkı sağlayan tüm katılımcılara ve eğitmenler ile üst birlikleri olan TÜRMOB'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ali-fuat-cakmakci.jpg

Seminerde, EDM Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Çağrı Saygın, “E-İmza ve Kayıtlı Elektronik Posta uygulama ve gereklilik alanları ile şirket sistemleriyle tam otomatik uyumlu çalışması, E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv (PDF Fatura) hizmetleri hakkında bilgi verirken, Klinik Psikolog Ziya Berberoğlu, günümüzde insanların günlük hayatta sıklıkla karşılaştığı öfkenin nasıl kontrol edilebileceği, yapılan hatalar ve öfkeyi kontrol etmenin tekniklerini içeren"Öfke Kontrolü " konulu sunumda bulundu.

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Dr. Gülsüm Öksüzömer Yılmaz’ın, 4857 iş kanunu, iş kanunu teftiş uygulamaları, sosyal güvenlik mevzuatında yapılan yeni uygulamalar konuları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, iş kanununa göre çalışanlarla iş sözleşmesi yapılmasının, işçi özlük dosyalarının hazırlanması, birleştirilerek verilecek olan muhtasar ve prim hizmet beyannamesinin verilme şekli ve zorunlu BES uygulamaları gibi güncel konularda katılımcıları bilgilendirdi.

rsmmmo-egitim-semineri-duzenledi-(1).jpgrsmmmo-egitim-semineri-duzenledi-(2).jpg

rize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-tarafindan-egitim-semineri-duzenlendi-(2).jpgrize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-tarafindan-egitim-semineri-duzenlendi-(1).jpgrize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-tarafindan-egitim-semineri-duzenlendi-(3).jpg

rsmmmo-egitim-semineri-duzenledi-(3).jpg

rsmmmo-egitim-semineri-duzenledi.jpgrsmmmo-egitim-semineri-duzenledi-(4).jpg