RSMMMO'da Görev Dağılımı Yapıldı

RSMMMO'da Görev Dağılımı Yapıldı
Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 24. Olağan Genel Kurulu sonucu Davut Bilgin’in başkan seçilmesinin ardından tüm oda kurullarında görev dağılımı yapıldı.

28- 29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılan Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (RSMMMO) seçimli 24 Olağan Genel Kurul’u yapıldı. Üyelin katılımının yoğun olduğu genel kurula; Rize Defterdarı Mehmet Doğan, Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Yazgan konuk olarak katıldı.

Yapılan genel kurul sonucunda Davut Bilgin Oda Başkanlığına, Hüsamettin Albayrak Başkan Yardımcılığı ve Saymanlığa, Mustafa Kulaksız Oda Sekreterliğine, Nurten Atagün Topal ve Engin İstif Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildi.

Denetleme Kurulu Başkanlığına Esra Kuleli, üyeliklere Fatih Uzun ve Rıza Köse seçildi.

Disiplin Kurulu Başkanlığına Nusret Mete, Başkan Yardımcılığına İsmail Demir, Raportör üyeliklere Sevil Papaker ve Nevzat Yazar, disiplin kurulu üyeliğine Ahmet Balcı seçildi.

Birlik genel kurul delegeliklerine; Muammer Berberoğlu, Ali Fuat Çakmakçı, Kemal Acar, Hayrettin Mete, Lale Parıltı ve Nurten Atagün Topal seçildi.

Görev dağılımın yapıldığı ilk toplantıda, 6 yıllık oda başkanlığı görevini tamamlayan önceki dönem oda başkanı Ali Fuat Çakmakçı’ya 2000 – 2022 yıllarında yaptığı Oda Yöneticiliği ve Başkanlığı görevleri nedeniyle, Başkan Davut Bilgin tarafından teşekkür plaketi verildi.

Çakmakçı, 6 yıllık başkanlık görevini yürüttüğü Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndaki görev süresi içerisinde birlik ve beraberlik içinde, meslektaşlarının sorunları ve çözümleri için çalışmalar yaptıklarını, son üç yıllık döneme rastlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin oda faaliyetlerini etkilediğini, yeni göreve gelen Davut Bilgin’e ve tüm kurullara seçilen arkadaşlarına başarılı bir çalışma dönemi diledi.

Başkan Davut Bilgin ise, bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde üye odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ifade ederek, Ali Fuat Çakmakçı’ya odaya sunduğu katkılar için teşekkür etti.

rize-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi-nin-24-olagan-genel-kurul-sonucu-davut-bilgin-oda-baskani-secildi-tum-oda-kurullarinda-gorev-dagilimi-yapildi.jpgali-fuat-cakmakci-davut-bilgin-1.jpgali-fuat-cakmakci-nurten-atagun-topal-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum