RSMMMO'dan Karal'a Serender Hediyesi

RSMMMO'dan Karal'a Serender Hediyesi
RSMMMO Başkanı Muammer Berberoğlu, RSMMMO binasının Rize'ye kazandırılmasında emeği geçen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a maket serender hediye etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal beraberinde AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (RSMMMO) ziyaret ederek Başkan Muammer Berberoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında RSMMMO Başkanı Muammer Berberoğlu, RSMMMO binasının Rize'ye kazandırılmasında Milletvekili Karal'ın gayretlerinin büyük olduğunu söyleyerek kendisine maket serender hediye takdiminde bulundu.

RSMMMO Başkanı Muammer Berberoğlu'nun daveti üzerine Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada yeni hizmete giren binayı inceleyerek Başkan Muammer Berberoğlu'ndan yeni bina ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

hasan-karal-muammer-berberoglu.jpg

Başkan Berberoğlu yaptığı açıklamada, "RSMMMO binasının Rize'ye kazandırılmasında Vekilimizin gayreti büyüktür. Bu binanın kazanımı konusunda sayın vekilimizin çok ciddi gayret ve destekleri oldu. Ben bu günün anısına açılışımızda yoğun programları nedeniyle yanımızda olamayışından kendisi için hazırladığımız hediyeyi takdim etmek istiyorum" diyerek AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a Rize mimarisine özgü maket serender hediye etti.

ak-parti-heyeti-rize-serbest-muhasebeciler-ve-mali-musavirler-odasinda.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise, "Bu yeni binamızın açılışında Sayın Dış İşleri Bakanımız ile birlikte yurt dışındaydık ve açılışa katılamamıştım. Ama başkanımız ve yönetimi nezaket buyurarak bu takdimi bu günde yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütlerimizin ismi ne olursa olsun tüm sivil toplum örgütlerimizin asıl amacı mensubu oldukları şehre hizmet etmektir. Bu güzel binamızın Rizemiz için hayırlı hizmetlerin adresi olmasını diliyorum. Ben bu zamana kadar Rizemizin sorunları ve çıkarları doğrultusunda uyumlu bir çalışma sarf ettikleri için başta başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Tekrar bu mekanın özelde Rizemize genelde tüm meslek camiasına ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

muammer-berberoglu-hasan-karal-rize.jpg