RTB ile MHP Rize'de Ortak Görüş: "Çayımızın Sorunlarına Birlikte Çözüm Bulalım"

RTB ile MHP Rize'de Ortak Görüş: "Çayımızın Sorunlarına Birlikte Çözüm Bulalım"
Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ve Genel Sekreteri İsmail Kocaman Rize MHP İl Başkanlığı’na atanan İhsan Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rize’ye ve çaya fayda sağlayacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Erdoğan, “Ülkemiz ve bölgemiz için çayın yeri ayrıdır. Bölge ekonomisinin bel kemiği Rize’nin vazgeçilmezi çaydır. Bölgemize %80 ekonomik girdi sağlayan çay sektörüyle ilgili olarak herkesin özveriyle çalışması gerekiyor. Çay sektörüne fayda sağlayacak her türlü çalışma 7’den 70’e yapılmış bir hizmettir. Bu bilinçle yapılacak bundan sonraki çalışmalarda sizlerin de katkılarınızın olması arzumuzdur“ dedi.

MHP Rize İl Başkanlığı’na atanan Alkan, “Rizeli olarak çaydan ayrı duramayız. Bugüne kadar MHP olarak çay ve çayla ilgili çalışmalar içinde olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Şu an zaten yönetim kurulu üyelerimizle hem de bu sektördeki paydaş üyelerimizle çayla ilgili çayın sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir çalışma yapıyoruz. Bizde sizlerin yapacak olduğu çalışmalarda destek olup, Rizemizin ve çayımızın sorunlarını en üst mercilere taşıyacağız. Gerekirse Rize’deki bütün siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelip Rizemizin en önemli geçim kaynağı olan çayımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini en üst kurullara birlikte taşıyabiliriz” dedi.