RTEÜ 20 Hemşire Alacak

RTEÜ 20 Hemşire Alacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 4/B sözleşmeli personel alımıyla 20 hemşire alımı gerçekleştirecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde görevlendirilmek üzere 4/B sözleşmeli personel kapsamında Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu 20 hemşire alımı yapılacak.

RTEÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’nde, 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen ünvanda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın “Lisans” 2014 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSS3) puan türü esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır.” denildi.

1-039.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

1- Başvuracak adayların 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmaları,

2- Adaylar, Lisans düzeyinde 2014 KPSS (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ve yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

4- Müracaatların; ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai bitimine kadar; Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığının http://erdogan.edu.tr/idari/personel/web adresinden temin edilecek örnek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

5- Sonuçlar ilgili KPSSpuan sıralaması dikkate alınarak; başvuru bitim tarihini takip eden 10 iş günü içinde http://erdogan.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

6- 4/B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Başvuru Formuna eklenmek üzere

1- Diploma veya mezuniyet belgesi örneği (diploma veya mezuniyet belgesinin aslı mutlaka idarece görülecek ve fotokopisi alınacaktır).

2- 2014 KPSS Sonuç Belgesi.

3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4- 1 adet vesikalık fotoğraf (başvuru formuna eklenecektir)

5- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.