RTEÜ Basketbol Takımı, Kocaeli Valisi Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti

RTEÜ Basketbol Takımı, Kocaeli Valisi Güzeloğlu'nu Ziyaret Etti
Üniversiteler Ligi (Ünilig) kapsamında Kocaeli'ye giden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basketbol takımı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Üniversiteler Ligi (Ünilig) için kente gelen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basketbol takımı Antrenörü Sabri Terzi ile sporcuları makamında kabul etti.

Kendilerini samimi karşılamalarından dolayı ve kabul ettiği için Vali Güzeloğluna teşekkür eden takım antrenörü Sabri Terzi, "Devlet büyüklerimize sılah-i rahim yapmak bizlerin borcudur. Buralara gelmişken sayın Valimizi de ziyaret etmek istedik. Sağolsunlar kendiside bizleri makamına kabul etti." diyerek, üniversitenin flamasını takdim etti.

rteu-basketbol-takimi,-kocaeli-valisi-guzeloglunu-ziyaret-etti-(3).jpg

Vali Güzeloğlu ise tanışma girizgahından  sonra, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve gerek derslerinde gerekse sosyal faaliyetlerde aktif olmaları gerektiğini söyledi. Güzeloğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basketbol takımına başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Takım kaptanı Ahmet Nurhak Çakır ise Vali Güzeloğlu’na teşekkür ettikten sonra takım adına galibiyet sözü verdi.

İlk maçını Bayburt Üniversitesi karşısında 84-49 luk bir sonuçla galip ayrılan Rteü Basketbol takımı gruptan çıkma iddiasını sürdürüyor.

rteu-basketbol-takimi,-kocaeli-valisi-guzeloglunu-ziyaret-etti-(1).jpgrteu-basketbol-takimi,-kocaeli-valisi-guzeloglunu-ziyaret-etti-(2).jpgrteu-basketbol-takimi,-kocaeli-valisi-guzeloglunu-ziyaret-etti-(4).jpg