RTEÜ BESYO Müdürü Kalkavan, BESBİR Yürütme Kurulu Başkanı Seçildi

RTEÜ BESYO Müdürü Kalkavan, BESBİR Yürütme Kurulu Başkanı Seçildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Arslan Kalkavan, Beden Eğitimi ve Spor / Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulları Müdürleri Birliği yürütme kurulu başkanlığına seçildi.

Spor Bilimleri Derneği tarafından Antalya’da gerçekleştirilen toplantıda, Beden Eğitimi ve Spor / Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulları Müdürleri Birliği (BESBİR) kuruldu.

Yapılan toplantıda BESBİR Yürütme Kurulu Başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Arslan Kalkavan yürütme kurulu başkanı seçildi.

Kalkavan, ayrıca, Spor Bilimleri Derneği Kongresi seçimlerinde de Onur Kuruluna seçildi.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-besyo-muduru-prof.-dr.-arslan-kalkavan,-beden-egitimi-ve-spor--spor-bilimleri-ve-teknolojisi-yuksekokullari-mudurleri-birligi-yurutme-kurulu-baskanligina-secildi-(1).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-besyo-muduru-prof.-dr.-arslan-kalkavan,-beden-egitimi-ve-spor--spor-bilimleri-ve-teknolojisi-yuksekokullari-mudurleri-birligi-yurutme-kurulu-baskanligina-secildi-(3).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-besyo-muduru-prof.-dr.-arslan-kalkavan,-beden-egitimi-ve-spor--spor-bilimleri-ve-teknolojisi-yuksekokullari-mudurleri-birligi-yurutme-kurulu-baskanligina-secildi-(5).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-besyo-muduru-prof.-dr.-arslan-kalkavan,-beden-egitimi-ve-spor--spor-bilimleri-ve-teknolojisi-yuksekokullari-mudurleri-birligi-yurutme-kurulu-baskanligina-secildi-(4).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-besyo-muduru-prof.-dr.-arslan-kalkavan,-beden-egitimi-ve-spor--spor-bilimleri-ve-teknolojisi-yuksekokullari-mudurleri-birligi-yurutme-kurulu-baskanligina-secildi-(2).jpg