RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Huzurevinde Diş Sağlığı Taraması Gerçekleştirdi

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Huzurevinde Diş Sağlığı Taraması Gerçekleştirdi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Sağlığı Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş ve öğretim elemanları ile birlikte öğrenciler huzurevi sakinlerine yönelik diş sağlığı taraması gerçekleştirerek tedavi edilmesi gereken huzurevi sakinlerini kayda aldılar.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, “Ağız ve diş sağlığı insan hayatı için çok önemli. Yaşlılarımızdan bazılarının çeşitli sağlık sorunları olduğu için huzurevi dışına çıkmaları oldukça zor. Bu sorunun bu şeklide çözülmesinden dolayı çok memnunuz.” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesiöğretim elemanları ve öğrencileri tarafından huzurevinin tüm sakinlerinin ağız muayeneleri yapılarak gerekli diş tedavileri belirlendi. Ağız ve diş sağlığı ekibi tedavinin yanı sıra huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet ettiler ve günün anısına pasta kestiler.

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-huzurevinde-dis-sagligi-taramasi-gerceklestirdi-(1).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-huzurevinde-dis-sagligi-taramasi-gerceklestirdi-(5).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-huzurevinde-dis-sagligi-taramasi-gerceklestirdi-(3).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-huzurevinde-dis-sagligi-taramasi-gerceklestirdi-(4).jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-huzurevinde-dis-sagligi-taramasi-gerceklestirdi-(6).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-huzurevinde-dis-sagligi-taramasi-gerceklestirdi-(2).jpg