RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından hekimliğe adım atan birinci sınıf öğrencileri için Önlük Giydirme Töreni düzenlendi.

Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 2018-2019 Akademik Yılı Önlük Giydirme Törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ile Prof. Dr. Ali Bilgin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şatıroğlu, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(32).jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan törende bir konuşma yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş, fakülte olarak bugüne kadar hem akademik hem klinik açıdan ciddi ilerleme sağladıklarını ifade ederek elde edilen başarının artarak devam etmesi için gayretlerinin süreceğini söyledi.

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(31).jpg

Diş Hekimliği Fakültesi’nin kuruluşundan bugüne kadar zor fiziki şartlarda sağlık hizmetini ve eğitimini sürdürmesine rağmen ilimiz ve bölgemiz insanının sorunlarını çözme noktasında önemli işler yaptığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, öğrencilerin 2019-2020 akademik yılında yapımı hızla süren 25 bin metrekare kapalı alana sahip olan modern bir fakülte binasına kavuşacağını söyledi.

Rektör Karaman, öğrencilere tavsiyelerde de bulunarak hekimlik mesleğinin insanı sevmekle başladığını, insanı sevmeden bu alanda kesinlikle başarılı olunamayacağını belirtti. Ayrıca, öğrencilerden eğitim alacakları beş yılı alanlarında en iyi olabilmek için güzel bir şekilde değerlendirmelerini istedi.

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(30).jpg

Konuşmaların ardından Üniversitenin Folklor Ekibi tarafından halkoyunları gösterisi sunuldu.

Törende öğrencilere önlüklerini başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere rektör yardımcıları, dekanlar ve akademisyenler giydirdi.

Günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile tören sona erdi.

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(27).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(23).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(25)-001.jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(24)-001.jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(26).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(21).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(16).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(15).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(12).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(11).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(7).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(6).jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(3)-001.jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(2).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(22)-001.jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(1)---kopya.jpg