RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Çay Fabrikası Çalışanlarına Ağız Taraması Yapıldı

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Çay Fabrikası Çalışanlarına Ağız Taraması Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından özel bir çay fabrikası çalışanlarına yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi sosyal etkinlikleri kapsamında Rize'nin Ardeşen ilçesindeki özel bir çay fabrikası çalışanlarına Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İpek Arslan, Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sevda Kurt ve Fakültenin 5. sınıf öğrencileri tarafından ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Çalışanların dişleri kontrol edilerek, çürüklere ve yaşanacak olumsuzluklara karşı erken önlem alınması konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Ağız taraması sonrası çalışanlara ağız bakım ürünleri hediye edildi.

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(2).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(3).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(4).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(5).jpg

rteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(6).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(7).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(10).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(8).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-(11).jpgrteu-dis-hekimligi-fakultesi-tarafindan-cay-fabrikasi-calisanlarina-agiz-taramasi-yapildi-53.jpg