RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi

RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji ve Kimya bölümü 1. sınıf öğrencileri için Önlük Giydirme Töreni gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi tarafından Biyoloji ve Kimya bölümü 1. sınıf öğrencileri için Nazmi Turan Okumuşoğlu Konferans Salonu’nda 2018-2019 Akademik Yılı Önlük Giydirme Töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, öğrencilere eğitim öğretim süreci ile ilgili tavsiyelerde bulunarak, mesleklerini sevmelerini, bu alanda en iyi olmak için çaba sarf etmeleri gerektiğini söyledi.

Rektör Karaman, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

rteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(14).jpg

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Makbul da törende bir konuşma gerçekleştirdi. Makbul, temel bilimlerin önemini belirterek Fen Edebiyat Fakültesi olarak eğitimde akreditasyon için hazırlıkları başladıklarını ve hızlı bir şekilde uygulamaya geçildiğini belirti. Akreditasyonun sürecinde yer alan on ölçütten birinin de öğrenci ölçütü olduğunu ve bundan dolayı öğrencilere yönelik bu tür etkinlerin artacağını ifade eden Makbul, konuşmasını yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek tamamladı.

rteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(15).jpg

Konuşmaların ardından başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere, Rektör Yardımcıları, dekan ve akademisyenler tarafından öğrencilere önlükleri giydirildi.

Tören günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Törene, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Makbul, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

rteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(16).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(13).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(11).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(12).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(10).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(5).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(9).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(8).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(7).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(6).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(4).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(3).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(2).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesi-ogrencileri-onluklerini-giydi-(1).jpg