RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesinde Devir Teslim Töreni

RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesinde Devir Teslim Töreni
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde yaşanan dekan değişikliği dolayısıyla fakültede devir teslim töreni düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Oktay Torul, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına asaleten atanan Prof. Dr. Serdar Makbule görevi düzenlenen törenle devretti.

rteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(7).jpg

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, sekiz yıllık Dekanlık görevi boyunca Üniversite yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar ve Üniversitenin gelişmesi ve büyümesi noktasında sağlamış olduğu önemli katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Oktay Torul’a teşekkür ederken, dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Serdar Makbul’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Karaman konuşmasının devamında ise, “Prof. Dr. Oktay Torul hocamız kurulduğu günden bugüne kadar Üniversitemizin gelişmesi noktasında; 1998 yılında Rize Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Kimya Bölüm Başkanlığı, 2000 yılında Rize Eğitim Fakültesi Dekanlığı, 2009 yılında Rize Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ile Su Ürünleri Fakültesi Dekan Vekilliği ve 2010 yılından itibaren Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevlerinde bulunmuştur. Üniversitemizin çeşitli birimlerinde, yönetim kurulu ve senato üyeliklerinde, üst kurullarda yönetici ve üye olarak görevler yapmış olan hocamıza Fen Edebiyat Fakültemize ve Üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan ötürü teşekkür ederim.” dedi.

rteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(5).jpg

Prof. Dr. Oktay Torul ise konuşmasında, görev süresi boyunca kendilerine destek veren başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karmaan olmak üzere Üniversitenin yönetimi ve personeline teşekkür etti.

Fen Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanlarının da katıldığı törende, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Oktay Torul’a plaket, Prof. Dr. Serdar Makbul'e ise çiçek takdim etti.

rteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(6).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(4).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(3).jpgrteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(2).jpg

rteu-fen-edebiyat-fakultesinde-devir-teslim-toreni-(1).jpg