RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı, Rize Belediyesi Sera Alanı’nda gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar başkanlığındaki toplantıya, Rize Valisi Kemal Çeber, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri Necmeddin Bilal Erdoğan ile Ali Kopuz katıldı.

Toplantıda, üniversitenin akademik performans ve başarısının daha da artması için çeşitli kararlar alındığı ve eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının geliştirilmesi konularının görüşüldüğü açıklandı.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-gelistirme-vakfi-mutevelli-heyet-toplantisi-rize-belediyesi-sera-alaninda-gerceklestirildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum