RTEÜ ile Gürcistan Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

RTEÜ ile Gürcistan Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Gürcistan Teknik Üniversitesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Gürcistan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Archil Prangıshvili tarafından üniversiteler arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

RTEÜ rektörlük makamında düzenlenen imza töreninde birer konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Rektör Prof. Dr. Archil Prangıshvili, anlaşmanın iki üniversite için de hayırlı olmasını diledi.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(7).jpg

Konuşmaların ardından Rektör Karaman ile Rektör Prangıshvili iki üniversite arasında yükseköğretim ve araştırma alanındaki ortaklığı geliştirmek ve daha fazla akademik işbirliği gerçekleştirmek amacıyla beş yıllık protokol imzaladı.

RTEÜ ile Gürcistan Teknik Üniversitesi arasında ikili işbirliğinin geliştirilmesi ve eğitim alanında işbirliği uygulamak amacıyla imzalanan anlaşmaya göre, fakülte ve araştırmacı değişimi, öğrenci değişim programları, konferans, toplantı ve seminerler dahil ortak araştırma projeleri düzenleme, bilgi ve yayınları paylaşma, yaygınlaştırma ve farklı alanlarda ortak faaliyetler düzenlenebileceği ifade edildi.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(6).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(5).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(4).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(3).jpg

recep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(2).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-ile-gurcistan-teknik-universitesi-arasinda-isbirligi-anlasmasi-imzalandi-(1).jpg