RTEÜ, İzmir’deki “Yaratıcı Girişimcilik Oyunları”nda 4. Oldu VİDEO İZLE

RTEÜ, İzmir’deki “Yaratıcı Girişimcilik Oyunları”nda 4. Oldu VİDEO İZLE
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, İzmir'de gerçekleştirilen “Yaratıcı Girişimcilik Oyunları”nda satış smilüsyonunda en fazla karı sağlayarak yarışmayı 4.'lükle tamamladı.

Ege Üniversitesi Fütürizm ve Bilim-Teknoloji Toplulukları tarafından Embriyonix ve EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi’nin desteğiyle 27-30 Haziran tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen “Yaratıcı Girişimcilik Oyunları” sona erdi. Sürpriz oyun, satış simülasyonu ve farkındalık simülasyonu etaplarından oluşan yarışma, 9 farklı üniversiteden 11 takımın katılımıyla gerçekleşti. Hacettepe Üniversitesi’nin birinciliği elde ettiği yarışmada, ikinciliği Anadolu Üniversitesi ile Ege Üniversitesi paylaştı. Üçüncülük ise Marmara Üniversitesi’nin oldu. Satış smilüsyonunda en fazla karı sağlayan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ise 4.’lük kazandı.

rteu,-izmir’deki-“yaratici-girisimcilik-oyunlari”nda-4.-oldu-(1).jpg

Ege Üniversitesi Fütürizm Topluluğu ve Ebiltet Topluluklarının düzenlediği Yaratıcı Girişimcilik Oyunlarında 39 Üniversiteden 147 başvuru alan Ege Üniversitesi, bu başvurular arasından 11 tanesini seçerek Ege Üniversitesine davet etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Yıldız Teknik, Hacettepe, Gazi, Uludağ, Selçuk, Anadolu, Ege Üniversitelerinin katıldığı yarışmada üniversitelerinden hiç bir destek almadan yarışmaya katılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Topluluğu yarışmanın ilk turunda en çok satışı yaparak kaçış oyunu Kazandı. RTEÜ, 4 gün süren yarışma sonucunda 4. olarak yarışmayı tamamladı.

rteu,-izmir’deki-“yaratici-girisimcilik-oyunlari”nda-4.-oldu-(2).jpg

Yaratıcı Girişimcilik Oyunları sayesinde RTEÜ İşletme Topluluğu Rize'yi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini İzmir'de temsil eden RTEÜ İşletme Topluluğu ekibinde Topluluk Başkanı Ferhat Çapan, Yönetim Kurulu üyeleri Semih Bozkurt ve Zeynep Çebe ile üye Oğuzhan Tok yer aldı.

rteu,-izmir’deki-“yaratici-girisimcilik-oyunlari”nda-4.-oldu-(3).jpgrteu,-izmir’deki-“yaratici-girisimcilik-oyunlari”nda-4.-oldu-(4).jpg

rteu,-izmir’deki-“yaratici-girisimcilik-oyunlari”nda-4.-oldu-(5).jpgrteu,-izmir’deki-“yaratici-girisimcilik-oyunlari”nda-4.-oldu-(6).jpg