RTEÜ Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

RTEÜ Personeli İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından Ramazan ayı münasebetiyle birlik ve beraberlik duygularının daha da pekiştirilmesi amacıyla iftar yemeği organizasyonu düzenlendi.

Yakamoz Restoranttaki programa; Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman KöseE, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bayram Kantik, Rize Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Semih Coşkun, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve üniversitenin yöneticileri ile tüm akademik ve idari personeli katıldı.

rteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(1).jpg

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği organizasyonunda İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İmran Çelik tarafından yemek duası edildi.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, katılanların Ramazanlarını kutlayarak başladığı konuşmasında Ramazan ayının müslümanlar arasında yardımlaşma ve dayanışma duygularını artırdığını, bu vesileyle kendilerinin de her yıl geleneksel olarak akademik ve idari personel için iftar programı düzenlediklerini, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı artırmak amacıyla geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına katılan herkese teşekkür ettiklerini, üniversitemizde yaşanan huzur ortamının devam ederek daha da güçlenmesini temenni ettiklerini belirtti. Rektör Karaman, ayrıca, tüm personelin Kadir Gecesini kutladı ve Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemi ve insanlık için barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

rteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(4).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(3).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(5).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(6).jpg

rteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(7).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(8).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(10).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(9).jpg

rteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(11).jpgrteu-personeli-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-(2).jpg