RTEÜ Rektör Yardımcısı Midilli'nin Acı Günü

RTEÜ Rektör Yardımcısı Midilli'nin Acı Günü
RTE Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli son bir yılda 4 büyük acıyı yaşadı. Prof. Dr. Midilli'nin bugün birkez daha acılı günü oldu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Midilli'nin amcası Haydar Midilli (69) bugün vefat etti.

İstanbul ili Ümraniye ilçesinde yaşayan ve 3 aydır yakalandığı hastalık dolayısıyla tedavi görmekte olan; RTEÜ Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Midilli'nin amcası Haydar Midilli bugün sabah 08.00 sıralarında Ümrani'yede vefat etti.

Merhum Midilli'nin cenazesi yarın (Pazar günü) Ümraniye ilçesinde öğle namazına müteakiben Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardındna aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Öte yandan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, bir yıl önce babasını kaybetmenin acısını yaşadıktan sonra 6 ay önce babaannesini ve bir hafta önce de eniştesini kaybetmişti. Bugün sabah saatlerinde Amcası Haydar Midilli'yi Hakkın yolculuğuna uğurlayan Prof. Dr. Adnan Midilli böylece son bir yılda 4 büyük acıyı yaşadı.

olay53 camiası olarak Değerli Hocamız Prof. Dr. Adnan Midilli ile Midilli Ailesine ve sevenlerine Allah (c.c.)'den başsağlığı dileklerimizle sabır ihsan eylerken, Merhum Haydar Midilli'ye de rahmet diliyoruz...