RTEÜ Rektörü Karaman Tıp Fakültesinde Toplantı Gerçekleştirdi

RTEÜ Rektörü Karaman Tıp Fakültesinde Toplantı Gerçekleştirdi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, tıp fakültesinde toplantı gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yarımcısı Prof. Adnan Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şatıroğlu ve Üniversiteye bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt ile birlikte Tıp Fakültesi Anabilim Dalı Başkanları ve Klinik İdari Sorumlu öğretim üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Tıp eğitimi ve sağlık hizmetlerinin daha iyi olması için fikir alışverişinde bulunulan toplantıda RTEÜ Rektörü Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin sağlık alanında yaptığı her türlü çalışmayla büyümeye devam ettiğini ifade ederek, Tıp Fakültesinin her geçen yıl hızlı bir ilerleme kaydettiğini ve sağlık konusunda önemli hizmetler verdiğini belirtti.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(5).jpg

Rektör Karaman, Üniversitenin Eğitim ve Araştırma Hastanesine hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman öğretim üyeleriyle birlikte hastanedeki hekimler tarafından gerçekleştirildiğini de söyledi.

Tıp Fakültesi bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine inandığının altını çizen Karaman, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Toplantı sonrasında Rektör Karaman ve beraberindeki heyet Tıp Fakültesi Klinik Simülasyon Eğitim Merkezini ziyaret etti.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(6).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(7).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(4).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(1).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(2).jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-rektoru-prof.-dr.-huseyin-karaman,-tip-fakultesinde-toplanti-gerceklestirdi-(3).jpg