RTEÜ Rektörü Karaman, Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

RTEÜ Rektörü Karaman, Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, yeniden Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK)'un 246. toplantısı Ankara'da Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. Yekta Saraç'ın açılış konuşması ile başlayan Genel Kurulda görev süresi sona eren Yönetim Kurulu üyelerini belirlemek için seçim yapıldı. Ülkemizdeki devlet ve vakıf dâhil 206 Üniversitenin Rektörü ile Üniversitelerarası Kurul temsilcisinin oy kullandığı seçim sonucunda ÜAK Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Prof. Dr. Erol Parlak : Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Erkan İbiş : Ankara Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Ömer Çomaklı : Atatürk Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Mehmed Özkan : Boğaziçi Üniversitesi Rektörü

Prof Dr. Kutbeddin Demirdağ : Fırat Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Abdullah Atalar : İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörü

Prof Dr. Yadigar İzmirli : İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Mahmut Ak : İstanbul Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Ahmet Çamsarı : Mersin Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Hüseyin Karaman : Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ÜAK Genel Kurulunda yeniden Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Teveccühleri dolayısıyla başta YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. Yekta Saraç olmak üzere üniversitelerimizin değerli rektörleri ile Üniversitelerarası Kurul temsilcilerine teşekkür ederim." dedi.

universitelerarasi-kurul-(uak)un-246.-toplantisi-ankarada-yuksekogretim-kurulu-baskanligi-(yok)-konferans-salonunda-gerceklestirildi.jpguniversitelerarasi-kurul-(uak)un-246.-toplantisi-ankarada-yuksekogretim-kurulu-baskanligi-(yok)-konferans-salonunda-gerceklestirildi..jpg