RTEÜ Rektörü Karaman, Üniversitenin Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

RTEÜ Rektörü Karaman, Üniversitenin Yöneticileri İle Bir Araya Geldi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitenin yöneticileri ile Senato Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 13 Haziran 2018 tarihinde yeniden Rektör olarak atanan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman toplantıda, yeni dönemde üniversitenin eğitim öğretim, araştırma geliştirme ve topluma hizmet uygulamalarındaki kalitesini daha da artırmak için ekip olarak gayret gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Bir önceki dönem daha çok fiziki alt yapı ile akademik alt yapıyı kurmaya yoğunluk verdiklerini ifade eden Rektör Karaman, “Üniversitemiz Geliştirme Vakfı, siyasilerimiz ve şehrin dinamikleriyle el ele vererek mesaimizi daha ziyade bu alanda harcadık. Çünkü iyi bir eğitim-öğretim ve araştırma geliştirme alt yapımız olmazsa iyi bir üniversite olamayacağımızın bilincindeydik. Bununla birlikte modern bir alt yapıya sahip olmanın nitelikli bir üniversite için gerekli bir şart olduğunun, ancak yeterli olmadığının da farkındayız.” diyerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitenin hedeflerinin gerçekleştirilebilmesi için akademik ve idari birimlerin aralarında koordineli çalışmaları gerektiğini ve tüm personelin mesai mefhumu gözetmeden elinden gelenin en iyisini yapma noktasında özveri ile çalışmasını arzu ettiğini belirtti.

Bir önceki dönemde yapılan çalışmalar, yeni dönemde yapılması gerekenler ve hedefler hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştiren Karaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan üniversitenin daha nitelikli bir yükseköğretim kurumu haline gelmesi temennisinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

rteu-rektoru-huseyin-karaman,-universitenin-yoneticileri-ile-bir-araya-geldi-(2).jpgrteu-rektoru-huseyin-karaman,-universitenin-yoneticileri-ile-bir-araya-geldi-(1).jpgrteu-rektoru-huseyin-karaman,-universitenin-yoneticileri-ile-bir-araya-geldi-(3).jpg