RTEÜ Rektörü Karaman'dan Güneysu Lojmanları Açıklaması

RTEÜ Rektörü Karaman'dan Güneysu Lojmanları Açıklaması
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Güneysu ilçesinde yapımı tamamlanan lojmanların yönetmeliğe göre akademik ve idari personele dağılımının yapılacağını kaydetti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversitenin Güneysu Konaklarındaki lojmanlardan idari personele de dağılım yapılacağını belirterek, doğalgaz ve elektrik bağlantı işlemlerinin devam ettiğini, en geç önümüzdeki hafta bu işlemlerin sona ereceğini kaydetti. 

Lojmanların üniversite personeline dağılımında Kamu Konutları Yönetmeliği kapsamında üniversite tarafından hazırlanan yönerge çerçevesinde işlem yapılacağını kaydeden Rektör Karaman, “Devletin kamu konutları yönetmeliği var. Üniversiteler de bu kamu konutları yönetmeliğine bağlı olarak yönergeler yaparlar. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak bizimde önceden olduğu gibi bir yönergemiz var. Bizim oradaki bütün işlemler bu yönerge çerçevesinde olur. Akademik personele ne kadar verilecek, idari personele ne kadar verilecek hepsi burada var. Tabi ki idari personele de verilecek. Görev tahsisi ne kadar, hizmet tahsisi ne kadar bunların hepsi bu yönergede vardır. Oradan akademik personele de verilecek, idari personele de verilecek. Şu anda da zaten tercihler alındı dağıtım kişilere yapıldı ama henüz daha oturmaya tam başlamadı. Niye? 380 tane daireden bahsediyoruz. Doğalgaz ve elektrik bağlantıları yapılıyor. Onlar bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta bitmiş olacak. İster istemez yerleşim süreci zaman alıyor. Personel tercihleri alındı. Oturma işlemleri diğer işlemler yapıldıktan sonra olacak.