RTEÜ Senato Üyelerinden Cumhurbaşkanlığına ve Gazi Meclis’e Ziyaret

RTEÜ Senato Üyelerinden Cumhurbaşkanlığına ve Gazi Meclis’e Ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senato Üyeleri “2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni”nin ardından Cumhurbaşkanlığına ve Gazi Meclis’e ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilk kez toplu olarak gerçekleştirilen “2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni”ne Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere Senato üyeleri katıldı.

rteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(8)-001.jpg

RTEÜ Senato üyeleri, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak’ı ziyaretlerinin ardından tüm üniversite rektörlerinin yanı sıra üniversiteleri temsilen belli sayıda akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilk kez toplu olarak gerçekleştirilen “2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni”ne katıldı.

rteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(9).jpg

Açılışın ardından külliyeyi gezen Senato üyeleri, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında bombalanan Gazi Meclis’i ziyaret ederek zarar gören Başbakanlık makam odasının bulunduğu katı, bahçede oluşan iki metre derinliğindeki çukuru yerinde inceledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nu da ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi alan Senato üyeleri programlarını tamamlayarak Meclis’ten ayrıldılar.

rteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(4).jpg

rteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(2).jpgrteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(3).jpgrteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(5).jpgrteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(10).jpg

rteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(7).jpgrteu-senato-uyelerinden-cumhurbaskanligina-ve-gazi-meclis’e-ziyaret-(6).jpg