RTEÜ Tıp Fakültesi Açılış Dersi ile Akademik Yıla Başladı

RTEÜ Tıp Fakültesi Açılış Dersi ile Akademik Yıla Başladı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı açılışı yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi’nin düzenlediği 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersi Tıp Fakültesi dersliğinde yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri ile yeni akademik yılın heyecan ve mutluluğunu yaşayan tıp fakültesi öğrencilerinin katıldığı açılış programında yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler ve akademisyenler için hayırlı olmasını diledi.

Kaliteli eğitim fırsatı ve en gelişmiş olanaklarla eğitim veren üniversitenin Tıp Fakültesi’nin sunmuş olduğu imkanları öğrencilerin en iyi şekilde değerlendirmelerini söyleyen Rektör Karaman, arzu ve istekli olunursa başarılı bir eğitim süreci geçirilebileceğini dile getirdi.

rteu-tip-fakultesi-acilis-dersi-ile-akademik-yila-basladi-(1).jpg

Tıp Fakültesine bu yıl kayıt yaptıran öğrencilere de seslenen Karaman, zamanın göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçeceğini, Tıp Fakültesi diplomasının elbette alınacağını ancak önemli olanın tıp alanında kendini tam olarak yetiştirip bu fakülteden donanımlı bir şekilde mezun olmak olduğunu söyledi.

Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Rektör Karaman, üniversitede farklı sosyal aktiviteler ve atölye çalışmaları olduğunu, öğrencilerin bu çalışmalara da katılabileceğini belirtti.

Karaman’ın konuşmasının ardından Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali İrfan Güzel tarafından açılış dersi verildi.

huseyin-karaman-009.jpgrteu-tip-fakultesi-acilis-dersi-ile-akademik-yila-basladi-(2).jpg