RTEÜ, Türkiye 1.’liğine Göz Dikti !

RTEÜ, Türkiye 1.’liğine Göz Dikti !
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, “2000 Yılından Sonra Kurulan Üniversiteler Genel Sıralaması”nda devlet üniversiteleri arasında 2. Sıradaki yerini korurken üniversite rektörlüğü Türkiye 1.’liğine göz dikti!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren URAP Araştırma Laboratuvarı’nın kamuoyu ile paylaştığı üniversitelerin başarı sıralamalarına göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), “2000 Yılından Sonra Kurulan Üniversiteler Genel Sıralaması”nda devlet üniversiteleri arasında 2. sıradaki yerini korudu.

Akademik başarılarını istikrarlı bir şekilde sürdürmenin haklı gururunu yaşayan ve kurulduğu 2006 yılından günümüze birçok başarılı akademik çalışmalara imza atarak bunun meyvelerini en iyi şekilde toplayan RTEÜ, “2000 Yılından Sonra Kurulan Üniversiteler Genel Sıralaması”nda, 2015-2016 yılında devlet üniversiteleri arasında ikinci ve özel dahil tüm üniversiteler arasında dördüncü oldu. RTEÜ, 2016-2017 yılında da aynı başarıyı göstererek vakıf üniversiteleri olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi ile Düzce Üniversitesinin ardından dördüncü sırada yer aldı ve devlet üniversiteleri arasında ikinci sırada yer alma başarısını yineledi.

Öğrencilerinin donanımlı bireyler olması için kaliteli eğitimden asla taviz vermeyen, güçlü akademik kadrosu ile göz dolduran ve uluslararası bir eğitim-öğretim kurumu olmanın mutluluğunu yaşayan RTEÜ Rektörlüğü, yeni akademik başarılar kazanma heyecanıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

2000-yilindan-sonra-kurulan-universiteler-genel-siralamasi.jpg