RTEÜ Yönetiminden Ankara’da Üst Düzey Ziyaretler

RTEÜ Yönetiminden Ankara’da Üst Düzey Ziyaretler
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, beraberinde rektör yardımcıları ve üniversitenin genel sekreteri ile birlikte Ankara’da üst düzey ziyaretlerde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Prof. Dr. Hasan Efe, Prof. Dr. Ali Bilgin ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er ile birlikte TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Milletvekili Hikmet Ayar ve Danıştay Üyesi İbrahim Er’i ziyaret etti.

RTEÜ heyetinin 26. Dönem Meclis Başkanlığı seçiminde Meclis Başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili ve RTEÜ’nün gelişmesi ve büyümesi noktasında önemli katkıları bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı olan İsmail Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu ve sohbet ortamında geçen görüşmede Rektör Karaman, tebrik ettiği TBMM Başkanı Kahraman’a Meclisi Başkanlığı görevinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. Rektör Karaman ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

rteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(2).jpg

RTEÜ heyetinin Hacımüftüoğlu, Ayar ve Er ile yapılan görüşmelerde ise, RTEÜ hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, bundan sonraki süreçte RTEÜ’nün daha da büyümesi ve gelişmesi noktasında hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler vererek kendilerinden bu konuda destek istedi.

Yapılan görüşmelerde taraflar, RTEÜ’nün Rize ve bölge için çok önemli bir değer olduğunu ve RTEÜ’nün arzu edilen konuma gelebilmesi ve uluslararası arenada adından söz ettirebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerde Rektör Karaman tarafından TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a günün anısına, diğer görüşmelerde ise RTEÜ’ye verilen desteklerden ötürü şilt takdim edildi. Ziyaretler çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

rteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(5).jpgrteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(6).jpgrteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(7).jpg

rteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(1).jpg

rteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(4).jpgrteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(3).jpgrteu-yonetiminden-ankara’da-ust-duzey-ziyaretler-(8).jpg