RTEÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Fakülte Camii’nin Yapım Protokolü İmzalandı

RTEÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Fakülte Camii’nin Yapım Protokolü İmzalandı
Pazar Kur’an ve Cami Hizmetleri Eğitim Kültür Derneği tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Pazar Yerleşkesinde yapılacak olan Fakülte Camii ve müştemilatı için yapım protokolü imzalandı.

İmza törenine, Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı ve Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis katıldı.

Pazar Kur’an ve Cami Hizmetleri Eğitim Kültür Derneği, 1780 metrekare alana sahip camii ve müştemilatını dört yıl içinde yapmayı vaat etti.

Protokolü, Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Kur’an ve Cami Hizmetleri Eğitim Kültür Derneği adına Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney imzaladı.

rteu-ziraat-ve-doga-bilimleri-fakultesi-fakulte-camii’nin-yapim-protokolu-imzalandi-(1).jpg

İmza töreninden sonra, törene katılan heyet, Fakülte Camii ve müştemilatının yapılacağı alanı, fakültenin uygulama bahçelerini ve fakülte binasını gezdi.

Dört yıl içerisinde bitirilmesi planlanan camii inşaatının bitmesi neticesinde kabul işlemleri ve iskân ruhsatının alınmasıyla 633 sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanunun 35. maddesi gereğince gerekli izinler alınarak Fakülte Camii ve müştemilatı ibadete açılacak.

rteu-ziraat-ve-doga-bilimleri-fakultesi-fakulte-camii’nin-yapim-protokolu-imzalandi-(2).jpgrteu-ziraat-ve-doga-bilimleri-fakultesi-fakulte-camii’nin-yapim-protokolu-imzalandi-(3).jpgrteu-ziraat-ve-doga-bilimleri-fakultesi-fakulte-camii’nin-yapim-protokolu-imzalandi-(4).jpgrteu-ziraat-ve-doga-bilimleri-fakultesi-fakulte-camii’nin-yapim-protokolu-imzalandi-(5).jpg